Algemeen: Haitsma Graveerwerk en Montage

Ons bedrijf is voortgevloeid uit Haitsma Geschenkenhuis Ridderkerk waar wij 63 jaar de meest uitlopende artikelen hebben verkocht van hengelsport en vuurwerk tot hang en sluitwerk en tuinartikelen!

Ook graveren behoorde 40 jaar lang tot de werkzaamheden en bij het sluiten van de winkel in 2014 zijn die werkzaamheden voortgezet en uitgebreid. Wij zijn er trots op onze klanten nog steeds van dienst te kunnen zijn met uiteenlopende werkzaamheden.

Wij zijn gespecialiseerd in het graveren van klein graveerwerk en monteren van naamplaatjes, nummerplaatjes in appartementencomplexen voor vele vastgoedbeheerders ,VvE's en woningbouwverenigingen! 

Hoofdzakelijk de randstad ,maar werkzaam in heel Nederland tegen de scherpste tarieven!

 

Ook andere signing zoals bewegwijzering, bestickering, sjablonen spuiten in parkeergarages vallen binnen onze expertise!

Opzoek naar bijzonder of exclusiever graveerwerk? Kijk dan op de site van Graveerindustrie Bogramatic waar wij officieel dealer van  zijn. Zij staan graag voor u klaar!

Doordat wij nauw samenwerken met een aantal zeer betrouwbare partijen zoals Twinsign Reklame ,Stigter timmer en montagebedrijf, Lock Expert beveiligingen,  kunnen wij vele problemen voor u oplossen. 

Ook verkeersborden (tijdelijk of permanent) kunt u door ons laten verzorgen. Freesletters op gevels aanbrengen behoord ook tot de mogelijkheden.

 

Dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden via ons contactformulier!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.